YINYOGA UR ETT ANDLIGT PERSPEKTIV

YOGA - DEN MJUKA VISHETENS VÄG.

Hjärtat i yinyoga, den mjuka vishetens väg. Att återvända till medkänsla och omsorg för oss själva, för varandra och för livet självt. I motvikt till yangbaserade yogaformer som kan vara fysiskt krävande, så är yinyoga motvikten. En mjukare form. Man får möjlighet att stilla sin kropp och sitt sinne. Syfte är att skapa balans, det är inte bara skönt för stunden utan det ger en känsla av välbefinnande som följer med i det vardagliga livet. Man ligger i enkla positioner mellan 3-5 minuter, fascian i kroppen får möjlighet att finna sin naturliga form. Vilket skapar en mjukhet i både kropp och själ.

Yinyoga

Yinyogan är för dig som vill lära dig att lyssna mer på dig själv och din kropp. Vi vilar i olika positioner med hjälp av bolster, yogakuddar, och på ett mjukt sätt får din bindväv, dina muskler och leder slappna av och hamna i ett läge av acceptans. Yinyogan passar alla, den är enkel och är starkt stressreducerande vilket kan bidra till djupare sömn och minskad stress i vardagen.

Ny kursstart 2020.

Våren 2020 Tema andlighet

15/1 startar nästa kurs  kl 18.45-20.00 under 10 gånger får du möta dig själv. Känna känslan av närvarande änglar samt få budskap i form av änglakort. Varje yogapass innehåller även  inspiration från ACT , Compassion och filosofiska texter. ACT står för Acceptance and Commitment Therapy/Training, och används för att minska stress, skapa välmående och uppmuntra till att leva utifrån våra egna önskningar och behov. Compassion står för medkänsla, både för dig själv och andra, och skapar en kravlös känsla. Filosofiska texter från bla Thich Nhat Hanh ”I yogan hänger allt ihop, en liten rörelse där, kan skapa stora förändringar i kropp och själ, precis som livet i stort, ett kliv åt ett håll kan skapa stora förändringar i livet”

Sagt om Susannes Yinyoga

”Jag bestämde mig för att bli bättre på att ta hand om min kropp eftersom den är min grund till välmående, plantera nya frön med friska rötter så jag kan bidra med ännu mer av kärlekens energi.

Susanne, det jag ser i dig är ditt stora hjärta för människor och beundrar ditt mod att följa ditt hjärta och med vad du har att ge. Jag älskar den fina, lugna energin som skapas i rummet och kombon med en meditation du gjorde en gång var underbar. Då hjärtat är öppet. Dina budskap och mjuka påminnelser under sessionen känns som en hjälp till djupare insikter. Jag har blivit mjukare och mer inkännande till mig själv. Oerhört värdefullt. TACK för att du är du och för allt du ger.”

Jag trivs att yoga hos dig. Det som tilltalar mig är att vi yogar i en liten grupp. Jag kan fullständigt fokusera på mig själv.

Det har varit fantastiska dagar och jag är glad att du fortsätter. Stel som en pinne är jag, men oj vad det ger mig lugn och ro. En känsla av att jag kan släppa allt och bara vara här och nu. Det är kul med teman och du har en otroligt varm och behaglig röst.