MEDITATION UR ETT ANDLIGT PERSPEKTIV

Meditation

Ett sätt att komma närmare dig själv. Forskning har visat att även hjärnan förändras av meditationer, det finns studier på flera hälsosamma effekter av att komma i stillhet en stund varje dag.

Meditation skapar utrymme för att komma i balans och på så sätt stärka din intuition och finna din väg framåt i livet. Just den väg som är unik för dig.

 

Meditation ur ett andligt perspektiv Norrtälje

Inget nytt datum satt för tillfället, mejla för intresse

Längtar du efter något mer i livet, längtar du efter mer ro i själen.

Under dessa kvällar erbjuder jag guidade meditationer. Tillsammans med andra så är det lättare att komma ner i en skön djup meditation. Tillsammans skapar våra energier en trygg plats att landa i.

Vi kommer varva mellan olika helande meditationer, möta din personliga guide genom kanalisering samt andra andliga meditationer som syftar på att hitta din livsväg och skapa healing hos dig.

Det kommer ges utrymme att dela dina erfarenheter av meditationen i gruppen, vilket givetvis är helt fritt. Du kan välja att bara vara ett lyssnande öra.

Syftet med meditationerna är att skapa en varm trygg plats att landa i, möta din inre guide samt renande för kropp och själ.

Det behövs inga förkunskaper, alla som är nyfikna på den andliga vägen är välkomna.