DITT AUTENTISKA LIV

Har du svårt att säga nej! Känner du dig pressad och stressad!  Har du smärta eller lider av sömnbrist eller vill du stärka din självkänsla!  Vill du vill du få mer visdom om vem du egentligen är?

Då är det dags att investera i dig själv och denna utbildning  DAL 1.0 ( Ditt autentiska liv) Den här utbildningen går du för din egen skull.

Denna kurs innehåller självstärkande övningar, Meditationer. Föreläsningar. Work shop samt själv scanningsformulär. Du får dessutom en fin bonus som hjälper dig själsligt framåt i livet.

Du får verktygen i konsten att hitta mer glädje i livet. Du får lättare att ta beslut vilket resulterar i ett liv utifrån hur du vill ha det. Den bidrar till att minska stress och smärta. Den stärker din självkänsla så du kan ta positiva beslut framåt.

Susanne är utbildad psykoterapeut, livscoach , Reiki master, yogalärare, gått kurser i kvantfysik  samt utbildat medium.

Susanne delar med sig av sin livserfarenhet till att gå från en blyg, tyst och inbunden tjej. En tjej som höll allt inom sig, vågade aldrig säga nej och visste inte vem hon var.

Detta resulterade i flertal depressioner samt utmattningstillstånd genom åren. Men trots medfödd hjärtfel, fibromyalgi så har Susanne hittat sin väg till att bli en kvinna som vågar säga nej då det behövs och som lärt sig lyssna på sina egna signaler.

Sedan 5 år tillbaka så driver Susanne eget företag där hon hjälper andra att hitta sina vägar framåt i livet. För Susanne är det viktigt att visa att alla kan välja sin framtid och leva ett mer harmoniskt liv.

Mätbara resultat av tidigare studenter:

Mindre oro och ångest.

Lättare att hantera svåra återkommande tankar.

Mer avslappnad, mindre huvudvärk och bättre sömn.

Mer närvarande i nuet och mindre irriterad.

Mer energi.

Lättare att säga NEJ då man tidigare sagt JA fast man inte borde.

Lita mer på sin egen intuition.

Bättre koncentration och bättre sömn.

Mer glädje i livet.

 

 

 

När : Start okt.  9 gånger  18.30-19.30 plus 4 Bonus healing och tillgång till en fb grupp.  

Hur : Via zoom ( du ansvar själv för att se till att ha en fungerande dator samt tillgång till zoom) Jag hjälper gärna till om du har några frågor.

Du får tillgång till en Facebook grupp unik för gruppen. Tillsammans växer vi starkare.

Bonus

4 stycken healingsessioner värde ca :2000:-

 

Sagt av tidigare studenter:

Susanne är en fantastisk människa med mycket kunskap och empati, hon är tydlig så lätt att förstå! Hon har ett stort hjärta. Hon är lätt att prata med, hon är en lyssnande människa! Susanne ger tips hur man kan tänka. Hon ger en mycket positiv energi. Jag känner att hon lägger ner så mycket på sitt jobb som hon verkligen älskar, det känner jag.

En kurs som väcker tankar hos en får en att verkligen reflektera över sig själv och beteende mönster man håller så hårt i.

 Man får tillgång till hjälpande verktyg för att förstå och kunna förändra/hitta sig själv och inte känna sig ensam. Allt detta under trygg ledning och guidning av Susanne Ytterberg. Rekommenderar verkligen denna kursen för den som vill öppna upp sig för sitt inre och försöka förstå sig själv bättre och vilka behov man har och har rätt att få känna och uppleva.

En fantastiskt tankeväckande och inspirerande kurs, med ett fokus på dig själv som man sällan unnar sig. Susanne vägleder på ett fint sätt!

Hon är bäst. Positiv och kommer med idéer som får en att tänka till.

Man behöver ha bestämt sig för förändring för att nå hela vägen, men det är inte nödvändigt då det sker förändring i stort och smått. Hon har en oöverträffad förmåga att förenkla komplexa saker så att det blir lätt att se klarare. Det kan man bara om man sitter på mycket kunskap och erfarenhet.

En kurs för dig som vill lära dig att få en inre ro och hur du själv kan påverka dina handlingar och tankar. Susanne har lärt oss många bra tekniker . Med sin klokhet lotsar hon in oss i många aha-upplevelser

Detta är en kurs som leder till eftertanke och reflektioner. Susanne lyssnar in och vrider på perspektiv. Allt är inte svart och vitt. Jag skulle säga att för att få en god gryta behöver man en kryddmix.

Har ett större inre lugn. Kan känna mig stressad men låter det inte ta över mig. Kan släppa saker/ tankar fortare. Åtminstone ganska ofta. 

Jag har blivit bra på att INTE älta saker! Positivare och gladare, har blivit bättre på att säga Nej då är jag mer ärlig mot mig själv och andra.

Jag har lärt mig att inte tackat ja till olika saker på en gång utan funderar på saken och återkommer , då jag hinner fundera på om jag verkligen vill delta.

Fått verktyg jag kan ta till för att grunda och lugna mig. Den har fått mig att reflektera över min egna situationen både i livet och mitt yrkesliv. Att jag har ett värde som individ. Att jag inte är ensam utan det finns andra med liknande tankar och erfarenheter.

Lev mer här och nu. Satsa mer på mig själv och vad jag vill. Jag delegerar lite mer. Säger till när jag inte orkar. Försöker vila lite mer.

 

 

Du bokar ett kostnadsfritt 20 min samtal med att föreslå tider du kan via mejl : susanne.ytterberg@gmail.com

Direkt efter samtalet får du reda på om du är antagen till utbildningen.