TAROT MED SUSANNE YTTERBERG

VÄRLDEN ÄLDSTA VISDOM MÖTER NUET.

Tarot-Historia

Historian om Tarot går långt tillbaka i tiden. Den med säkerhet äldsta bevarade är av italienskt ursprung från omkring 1415. Namnet tros ha sitt ursprung från ett Italienskt spel – Tarocchi. Under 1400-1500 talet var de mycket populära i Överklassen i Europa. En period var förbjöds de men spreds sen ytterligare ut i Europa av Kringvandrade Zigenare och Romer. I Sverige har Tarotkort varit kända sedan 1500 talet. En del hävdar att Tarotkorten har kopplingar till Kabbalan, andra hävdar att de härstammar från egyptiska mysterieskolor och Carl Ljung ansåg att gestalterna i stora Arkanan liknas. En del hävdar att det hör till människans livscykel.

Numer finns det olika former av Tarotkort, men de är alla uppdelade på ungefär ett liknade sätt. Kortleken  innehåller 78 kort och är uppdelade i stora och lilla Arkanan ( hemlighet).

I Norrtälje Lilla Brogatan 9 finner du tarotkort till salu.

Boka En magisk kväll!

Jag kommer till er och berättar om min andliga resa. Under kvällen får ni möjlighet att utveckla er intuition och på ett lättsamt och roligt sätt testa att spå varandra med hjälp av Tarot- och Änglakort. Var och en får även lära sig att göra egna enkla läggningar med korten som man kan fortsätta med på egen hand.

Denna kväll passar ypperligt som en födelsedagspresent, för kompisgänget eller möhippan – en underhållande upplevelse med många tankar och skratt!

Utbildning

Varmt välkommen på en inspirerande och magisk dag tillsammans med Tarotkort.

Här tittar vi på hur du kan spå dig själv och dina vänner. Du får lära dig grunderna, träna på din intuition och spå i korten.

Vad är lilla och stora Arkanan

Hur är korten uppbyggda.

Hur kan du använda dig av korten i vardagen.

Jag lär ut mitt sätt att arbeta med korten! Du behöver inga förkunskaper bara ett öppet sinne.

En timme är avsatt för lunch, medtag eller gå ut och ät tillsammans. Te ingår.

Detaljer: Nästa kurs planeras höst 2022 Anmäl gärna intresse

Datum: Troligen 15/10 2022

Tid:10- ca 16

Pris: 1950:- I priset ingår en Tarotlek 

Plats: Norrtälje

Telefon: 0709-625337

Anmälan till: Susanne.ytterberg@gmail.com Anmälan är bindande men kan överlåtas. 

"Susanne är en inspirerande och ödmjuk kursledare som bjuder på sig själv. En fin blandning av seriositet och varm humor. Jag känner mig påfylld efter en intensiv dag med ett härligt gäng"