HOLY FIRE REIKI HEALING

ATT LANDA I SIN KROPP ÄR ATT LANDA I SIG SJÄLV. AVSLAPPNING ÄR VÄGEN.

Healing, läkning på svenska, är en alternativmedicinsk och andlig metod där målet är att balansera kroppens egna energisystem.

Jag är utbildad Reiki Master och har i många år arbetat med Holy fire Reiki healing – den helande beröringen. Reiki används t.ex. för att lindra och lugna vid stress, smärta, spänningar och utbrändhet. Denna naturliga energimetod är också till god hjälp vid sömnsvårigheter, för ökad kreativitet och självkännedom.
Under behandlingen arbetar jag med mina händer nära din kropp. Ibland berör jag din kropp med mina händer enligt förutsägande placeringar men jag arbetar också intuitivt och går på min känsla av vad klienten, dvs du, behöver för tillfället. Under behandlingen ligger klienten på en massagebänk, fullt påklädd.

Bakgrunden till  Usui Holy fire Reiki healing – den helande beröringen

Usui Reiki healing utvecklades av Usui Sensei 1922 i Norra Kyoto. Från början var det endast ett fåtal mästare som blev invigda och det var väldigt dyrt att lära sig att bli master. Med tiden och åren har Reiki healing släppts fritt och healingen och dess former har förändrats.  Holy Fire Reiki utvecklades vidare av William Lee Rand 2014 och jag är utbildad hos Maria Nylow som har gått sin utbildning hos William Lee Rand.
I USA, England, Portugal och Australien används metoden på sjukhus. I Sverige används inte metoden ännu men jag är övertygad om att det kommer att ske i framtiden.

Unna dig det extra healing och vägledande samtal

Genom att kombinera vägledning och healing kan jag ge dig det där lilla extra. Efter healingen kopplar jag upp mig mot guider .Detta skapar en stund som rymmer tanke, känsla, kropp och själ – livets alla dimensioner.

Tjänster:

Healing på Distans!  30 min 500:-

Distanshealing inklusive vägledande samtal. 60 min 1050 kr 

Healing i Norrtälje inkl vägledande samtal 90 min 1500:-

Lilla Brogatan 9 Norrtälje

Jag har en gedigen utbildning och erfarenhet av samtal och behandling. Mitt arbete innefattas alltid av sekretess.