Jag hjälper dig som önskar finna din livsväg (1)

Dal 1.0 Utbildningen för dig som vill stärka din självkänsla. Nästa  Digitala start 17/5

 

Mässor jag kommer medverka på

SPIRITUELLA MÄSSAN ENKÖPING 21-22/5 2022

 

SEANSER: Enköping 21/4 2022 Linköping 21/8 2022

 

 

 

Fia och Susanne

Behöver du mer ro i själen?

Då har du kommit rätt! Denna dag skapar ro och utrymme till att just du får vila i dig själv.

Varmt välkommen till en dag där du får möta på andligheten på flera olika plan.  Vi kommer få möta budskap från andevärlden, trumresor, meditation samt te ceremoni med teer som en speciellt avsedda till dig. 

Förmiddag start 10.30

 Te ceremoni- Fia Almenius guidar oss genom en te ceremoni med hennes egna framtagna teer. Du får med dig som en give away en te som är speciellt utvald till dig.

Chakra meditation- SusanneYtterberg leder oss i en omvälvande helande, renande meditation. Resan sker genom av alla våra chakran. 

12-13.30  LUNCH Det går att ta med lunch eller att gå ut och äta. (lunch ingår ej)

Seans med budskap från andevärlden.

Trumresa. En resa du aldrig glömmer.

 

Fia Almenius arbetar med bl.a Shamansk healing, trumresor, djurkommunikation, andevärlden och vägledning. Håller kurser och är även mässarrangörför Spirituella mässan i Enköping 21-22 Maj 2022. Driver företaget Änglarnas Vrå i Enköping.

Änglarnas Vrå (anglarnasvra.se)

 

Susanne Ytterberg arbetar som spirituell coach. Hon är utbildat medium, healer, livscoach och psykoterapeut. Susanne driver företaget i Norrtälje och på nätet sedan 5 år. Hon håller utbildningar i mediumskap, tarot samt inom coaching. www.susanneytterberg.se 

Pris: 1200 :- per person då ingår kaffe, te samt en Fias eget te med sig hem. Det finns även möjlighet att köpa fler teer samt samt Fias egen tillverkade smudgerökelser och Talismaner. 

 

Plats: Andrummet. Hantverkaregatan 13 Norrtälje

 

När: 11 juni  10.30-16.00 Begränsat antal platser. Bokad plats återbetalas ej men kan överlåtas. Följ länken för bokning

https://www.bokadirekt.se/places/%C3%A4nglarnas-vr%C3%A5-36212

Vi kan varmt rekommendera Berglings B&B där du även får rabatt på ditt boende!

 

 

Medium utbildning

Här får du möjlighet att prova på att ta emot budskap från andevärlden och öka din intuition.
Du kommer bli inspirerad och guidad att hitta just din resa, din andliga väg. Det gör att kursen passar både den helt nya inom andlighet men även den som hållit på ett tag och vill träna. Jag lär ut min mediala resa som bestått av utbildning från medium akademin samt utbildningar från England. Under mina år som utbildare har alla fått någon form av kontakt.

Du går denna utbildning antingen för din egen nyfikenhets skull eller för att plocka med dig redskap till att själv arbeta som medium.

Jag följer de riktlinjer anl pandemin, jag kommer bara ta emot en liten grupp.

Detaljer

Datum:  Datum ej satt planeras höst 2022 Anmäl intresse

Tid:

Pris:

Plats: Norrtälje

Telefon: 0709-625337

Anmälan till: Susanne.ytterberg@gmail.com Anmälan är bindande men kan överlåtas. Vid sjukdom / restriktioner får du tillgång till den digitala kursen.

 

Tarotutbildning

Varmt välkommen på en inspirerande och magisk dag tillsammans med Tarotkort.

Här tittar vi på hur du kan spå dig själv och dina vänner. Du får lära dig grunderna, träna på din intuition och spå i korten.

  • Vad är lilla och stora Arkanan
  • Hur är korten uppbyggda.
  • Hur kan du använda dig av korten i vardagen.

Jag lär ut mitt sätt att arbeta med korten! Du behöver inga förkunskaper bara ett öppet sinne.

En timme är avsatt för lunch, medtag eller gå ut och ät tillsammans. Te ingår.

Detaljer

Datum:   Planeras höst 2022 anmäl gärna intresse

Tid:

Pris:

Plats:  Norrtälje

Anmälan till: Susanne.ytterberg@gmail.com Anmälan är bindande men kan överlåtas. Vid restriktioner ges utbildningen digitalt. Om man är sjuk så skickas kursen via mejl samt tarotleken.

"Susanne är en inspirerande och ödmjuk kursledare som bjuder på sig själv. En fin blandning av seriositet och varm humor. Jag känner mig påfylld efter en intensiv dag med ett härligt gäng"

 

 

 

Mediumcirkel Avancerad

Datum: 4/4 5 ggr  4/4 11/4 18/4 25/4 2/5

Tid: 18.15-20 ( 2/5 kl 18-21)

Plats: Norrtälje

Kostnad: 1250:- kr

Under 5 kvällar så möts vi förutsättningslöst för att träna på att koppla  upp mot andevärlden. Jag skapar en trygg plats där det ges möjlighet att träna på varandra. Vi kommer att variera att jobba en mot en men även att jobba i cirkel. Här behövs en viss kunskap innan. Antingen om man gått utbildning hos mig eller fått erfarenhet att koppla upp mot andevärlden från annat håll. Detta blir en cirkel att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Tillsammans växer vi i vår andlighet.

Sista kvällen ges möjlighet att hålla sittning eller seans med utomstående.

 

Mediumcirkel

8 ggr 1700:- Datum ej satt

Norrtälje

Här samlas vi i en andlig gemenskap! Allt är möjligt och alla kan är mitt måtto. Här samtalar vi och tränar på olika sätt att öka vår intuition.  Vi arbetar med olika teman varje gång. Teman som kan vara är !

  • Healing
  • Änglakort
  • Psykometri
  • Kanalisering

Jag kommer känna in vart gruppen befinner sig och arbeta fram teman under tidens gång.

 

Meditation ur ett andligt perspektiv Norrtälje

8 ggr 1600:- Datum ej satt

Plats:  Norrtälje

Längtar du efter något mer i livet, längtar du efter mer ro i själen.

Under dessa kvällar erbjuder jag guidade meditationer. Tillsammans med andra så är det lättare att komma ner i en skön djup meditation. Tillsammans skapar våra energier en trygg plats att landa i.

Vi kommer varva mellan olika helande meditationer, möta din personliga guide genom kanalisering samt andra andliga meditationer som syftar på att hitta din livsväg och skapa healing hos dig.

Det kommer ges utrymme att dela dina erfarenheter av meditationen i gruppen, vilket givetvis är helt fritt. Du kan välja att bara vara ett lyssnande öra.

Syftet med meditationerna är att skapa en varm trygg plats att landa i, möta din inre guide samt renande för kropp och själ.

Det behövs inga förkunskaper, alla som är nyfikna på den andliga vägen är välkomna.

 

 

 

Anmälan till: Susanne.ytterberg@gmail.com 

Susanne Ytterberg