JAG VÄGLEDER DIG MOT DIN INRE VISDOM

Soal Realignment®

Vill du leva autentiskt utifrån den du verkligen är?

Har du kämpat, letat och försökt med alla medel att må bra i livet! Kanske har du som många andra sökt hos terapeuter, coacher eller inom den andliga sfären försökt få klarhet i varför saker och ting känns som om du går på låg energi, trassliga relationer, strul på arbetet med vänner eller upplever ohälsa!

I Soul Realignment® hittar du kärnan i vem du verkligen är från din ursprungsjäl. Alla är vi unika och har olika gåvor och förutsättningar i livet. Att följa samma mönster som alla andra kan vara förödande för dig om det inte ligger i din sanna natur. Det som är rätt för någon annan kanske inte är rätt för just dig. I Soul Realignment® hittar du förståelsen för dig själv. Det är en unik och klockren metod som ger dig redskap att släppa gamla negativa karmamönster och genom healing och transformation kan ge dig överflöd i det du vill ha i livet.

I Akashakrönikan finns information om vem du är som själ och vilka energier du vibrerar ifrån. Det skapar klarheter hos dig och på så sätt kan du föra tillbaka dig till den du i ditt sanna hjärta är.

Akashakrönikan är en energimässig informationsportal som lagrar all din information på själsnivå. Akasakrönikan har flera benämningar såsom Livets bok ellerLivets  biblioteket och nämns redan i bibel och inom teosofin. Ordet kommer från sanskrit och betyder ”eter” och på Hinduiska himmel.

Varje själ har sin egen krönika ett så kallat Själsregister. En energiinformation bortom tid och rum. Där hittar vi informationen på oss på själsnivå.

Soul Realignment® hämtas en specifik information som är till nytta för just det du behöver idag för att läka din själ till ursprungsnivå.

Informationen hjälper oss att förstå blockeringar och negativa beteendemönster vi för närvarande är engagerade i. Jag kan rätta till och återställa din själstruktur genom healing men också ge råd hur du rent faktiskt idag kan förändra din karma framåt. Oftast genom handling i vardagen.

 

Detta ingår i en Soul Realignment® session

Själsprofilsläsning- Du får reda på vilken som är din ursprungsjäl samt från vilket energicenter du vibrerar. Det skapar en klarhet av vilka som är dina gåvor i livet. Du får reda på vad du göra för att leva utifrån ditt sanna jag.

Du får syn på blockeringar och begränsningar som hindrat dig i livet. Allt för att skapa klarhet. Genom klarheten så skapas transformation på djup nivå.

Du får praktiska råd hur du ska göra för att leva utifrån just din unika själ.

Jag lägger upp en transformation och healing i din Akashakrönika. Givetvis bestämmer du själv om du vill ta emot den healingen.

Efter sessionen får du ett mejl med vårt inspelade samtal så du kan lyssna på igen, du får information vad du själv kan göra för att fortsätta transformationen och en guidad transformation som du fortsätter med hemma.

Hela den här processen tar ca 28 dagar, ett månvarv i ditt liv och för ditt liv.

Extra bonus i tjänsten: 3 veckor efter sessionen så ingår ett 20 min långt samtal som du själv ser till att boka. Denna tjänst erbjuds som tidigast 3 veckor efter sessionen och som längst 8 veckor efter sessionen.

Soul Realignment®, 60–90 minuter: Just nu 3500 kr (ord 4500 kr)
I priset ingår: mitt förarbete (ca 4 timmar), 60–90 min telefonsession, full energirensning och återställning av din själs struktur, praktiska råd, 21 dagars transformation för dig att fortsätta jobba med samt inspelning av sessionen.

Du bokar genom att mejla mig : Din födelseort, ditt fullständiga namn vid födseln samt år, mån och dag då du är född. Jag kommer då gå in i ditt Akashabibliotek för att se om din information finns tillgänglig just nu. Därefter får du vidare information om betalning och tid för samtal.

Denna tjänst sker via ett telefonsamtal

 

 Om- och avbokning

Du har rätt att avboka din tjänst innan du har betalat. Så snart du betalat för tjänsten så startar jag arbetet med dig, därav kan ingen återbetalning ske efter den inkommit.

Om du behöver boka om din tid kontakta mig snarast. Inom 24 timmar kan ingen ombokning ske. Du är själv ansvarig för att hålla ordning på din bokade tid. Missar du den bokade tiden utgår ingen ersättning. Observera att jag har rätt att omboka din tid med kort varsel. En ny tid kommer i så fall att prioriteras.