Igår fick jag en förfrågan av en kund att sia Corona, varför har vi blivit drabbade av detta virus. Det slog mig att jag själv faktiskt inte ens funderat i dessa banor. Även om det alltid är så jag tänker på allt omkring mig. Varför, vad ska jag lära mig av detta.

Jag la ut mina tarotkort och kopplade upp mig mot mina guider!
Jag såg då en tidsram på 8 månader, man kan tycka att det är lång tid men tänk att vi redan är i den sedan några månader tillbaka. Många av oss medier har sett att år 2020 kommer bli ett år där vi alla öppnar upp ett nytt medvetande, vi har sett det i positiva ögon. Jag förstår nu vad jag siat tidigare om. Människan har blivit separerade från sig själva och från sin omgivning. Vi har slutat att lyssna inåt på vårt eget gudomliga jag. Nu agerar vi i rädsla, vi separerar oss även från andra människor. Vi förlorar den viktiga närheten till både oss själv och till andra. Detta är tiden för den stora separationen, ur askan in i elden.

Ur elden kommer vi att börja skapa nytt. Medmänskligheten kommer att öka, vi kommer då tiden är inne att bli mer hjärtliga med och mot varandra och oss själva. Samhället kommer bli mjukare, mer skörhet kommer in. Vi vet att allt kan hända, det gör att vi tar mer hand om varandra och lyssnar på vad vi verkligen vill. Vi vet att varje dag är dyrbar. Fler och fler kommer att följa sin livsväg. Kreativiteten kommer att öka, nya arbeten kommer till. Fast på andra sätt, mer mjukare sätt. Vi kommer få fler andliga ledare som styr landet. Kvinnor kommer få mer framstående positioner i företag. Jag ser att vi i framtiden kommer att ha en stor kvinnlig förebild som kommer att styra vårt land.

Nu är inte tiden att låta rädsla styra, nu är tiden inne att verkligen förstå att detta är en större möjlighet för vår jord att rena den både från gifter och från människor som inte styr från hjärtat. Dessa människor kommer automatiskt att tänka om. Många kommer drabbas av sorg, det går ju så fort. Men vi får inte glömma att många människor redan innan bar på sorg, misshandel, fattigdom, sjukdomar mm.

Nu är tiden då vi måste hålla ihop, visa att vi är starka och att leva just i dag är det stora rådet jag fick av korten och av mina guider.
Fina du, njut av det lilla. Ta en promenad, gör en kopp te eller fira med bubbel att dagen grytt än en dag.


Allt har en större mening.
Allt gott till dig bästa du.