Finns egentligen det perfekta fotot, är vi inte bäst i stunden och i nuet. För vems skull strävar man efter det perfekta fotot?

I vårt fall, mitt och Margaretas så handlar det om våra kunder. Vem vill titta på en bild där man ser trött ut, håret på ända och magen hänger ut mellan blus och byxor.. Det skulle iallafall inte jag bli attraherad av. Men faktum så ser jag ut ibland, hemma då ingen ser.

Sist Margareta var och fick vägledning hos mig glömde vi att fota oss.. katastrof! Sen dess har vi försökt få till en dag att ses för att fota till hennes blogginlägg. Setts har vi gjort, men glömt. Vi känner oss som riktiga business kvinnor.

Efter att ha varit på akupunktur somnade jag i soffan helt utslagen. Vaknade och insåg att jag var sen att träffa M. Rufsar till håret, tar skogstigen bakom huset ner på stan.

Har du kort med frågar M.. kvar hemma förstås. Men finner en mediumkollega som har så coola tarotkort. Tada.. allt löser sig.

Efter 50 tal kort ids vi inte hålla på längre, fåfängan från tonåren kommer tillbaka. För vems skull..? Men nu när vi är över 50 så tar tröttheten vid och vi nöjer oss.

Så här blev det, de andra korten hamnar i papperskorgen och filmen där jag säger att jag inte vill att mina tjocka ben ska filmas, ja den går samma väg.

Nåväl, oavsett så har vi sjukt kul ihop. Och att leta efter det perfekta fotot får mig att tänka på” det är inte målet utan resan som är det viktigaste”

Här kan du läsa Margaretas blogginlägg https://happyretreat.se/2019/06/27/andlig-vagledning-i-norrtalje/

Allt gott till dig

Susanne