Funderar på det här med att lyssna inåt, att vara en spirituell människa i vår värld och våga vara det.  Jag tror att vi alla är spirituella människor, men i den hektiska värld vi lever i så glömmer man lätt bort vem man är. Många av oss har allt, men känner ändå att något saknas. Vi har glömt bort att dejta oss själva att lyssna inåt Det är för mig att vara spirituell.

En dag så ledsnade jag på att leva i den hektiska världen, jag åkte fram och tillbaka till jobbet. Skyndade mig att hinna med barn, städning och handling. Ovanpå det så var prestation en viktig del i mitt liv. Jag älskade att prestera.  Att visa bra resultat på arbetet, leverera och sälja var min grej. Men jag hade glömt bort mig själv.

Jag smygstartade mitt företag som samtalsterapeut och coach inom framförallt KBT och compassion, drev yogaklasser och jobbade samtidigt som teamledare och fortsatte att prestera på jobbet. Jag fortsatte och fortsatte tills det en dag bara tog stopp, jag var inte glad. Inte någonstans. Jag slutade le, jag slutade bara vara. Jag hörde inte vad min kropp och själ sa.

En dag tog jag valet, att visa öppet vem jag är. En spirituell kvinna som lever för att stötta andra att finna sin livsuppgift. Jag tog klivet och hoppade. Idag verkar jag som andlig vägledare, en väg som det tog många år för mig att komma fram till. Men jag mötte motstånd, framförallt inom mig själv. Flum.. säger en del och det gjorde även jag. Tills jag en dag mötte en arbetsgivare som vill ha mig i sin arbetsgrupp. Tills hon såg insåg och talade om för mig att jag är en ”känd” person på min ort som andlig vägledare och det gjorde att dom inte kunde anställa mig. Jag grämde mig och var ledsen att jag gått ut med min tro på att lyssna inåt tills jag kunde vända det till något positivt. Jag hade faktiskt lyckats. Jag gör min grej, jag har funnit min livsuppgift. Jag är inte flummig, kanske är det omvärlden som är det? Som presterar och levererar tills man går in i väggen. Idag är jag stolt, och talar öppet och stolt över vem jag är och min tro på varför vi finns på denna jord stunden vi verkar här.

Jag vill ta bort stämpeln att inte passa in för att man gör något annorlunda. Något som inte är så vanligt. För 10 år sedan när jag började driva yogaklasser var det samma sak, flum.. Idag söker sig folk till yogan som något självklart. Jag vill bränna broar och öppna upp för sinnerlighet och innerlighet för alla. Framför allt skapa tro på att skapa sin väg och inte följa andras. Vi är inte kopior av andra, vi är alla unika. Om någon räcker ut handen till dig, och du känner i själv och hjärta att det är din väg att gå. Ta den, våga vara du.

Tack för att just du läst mina rader, jag hoppas att jag hjälpt dig att glänta lite på din dörr att våga vara du.

Namaste