Snart kör jag igång på sista året på medium akademin, för att göra mig förberedd inför kommande seanser på skolan så har jag en gång per månad andlig afton i Norrtälje. Intresset har varit otroligt stort och platserna har blivit fullbokade i princip samma dag.

Jag kallar det andlig afton, då jag berättar min andliga story, gästerna får en guidad meditation och möta sin andliga guide och ett personligt budskap från en specifik ängel. Och jag övar i att hålla en kort seans.

Det är en av de största utmaningarna jag står inför i livet, tänk om jag inte får någon kontakt alls.. Jag var spänd av förväntan av det som skulle komma igår.

Redan innan vi startade såg jag en man oerhört tydligt som pockade på att han ville förmedla ett budskap till en av gästerna. Han talade tydligt om sitt namn, Holger. Yes.. det blev ett klockrent igenkännande och jag kunde slappna av. Sen fick vi påhälsning av några till som tyvärr inte kunde vara så specifika. Jaja.. övning ger färdighet och jag har hört att man behöver hålla minst 6 seanser för att bli varm i kläderna.

Landade hemma och kände mig hyfsat nöjd, men bättre vill jag bli. Jag längtar till den dag då jag kan bjuda in på en riktig seans och känna mig trygg med det. Tålamod… inte min starkaste grej.

Som förra gången så var mamma med mig från andra sidan och hjälpte till, jag tror hon var nöjd över samarbetet för i morse väckte hon mig med sång kl 05.30.. Snälla mamma, låt mig sova på morgonen. Tusen tack mamma att du finns kvar i mitt liv även om du är på andra sidan❤

Varmt tack till gästerna igår som förgyllde fredagskvällen tillsammans med mig och andevärlden❤

Namaste