Förra veckan kontaktades jag av en familj som hade flera olika fenomen som  hände i huset. Det var bla skåpdörrar som öppnades och stängdes, de kände sig som om de inte var välkomna i huset och att någon ville ha dem därifrån. Paret som bodde där tillsammans med barn och en hund upplevde att de inte ville åka hem. Så fort de närmade sig hemmet så började de få fysiska symtom och  de mådde riktigt illa.  Även hunden var orolig och tydde sig till matte hela tiden. Jag hörde ångesten i rösten på mannen som ringde och jag beslöt mig för att åka dit.

Det var en bra bit att åka  ut på landet i Roslagen och som vanligt så hade jag sällskap i bilen av ärkeänglarna Azrael, Raphael, Gabriel, Uriel, Chamuel och Mikael. Redan i bilen ut började jag få förnimmelser vad som hände i huset. Det kändes som om det var oerhört starka krafter som funnits där under en lång tid. Med hjälp av änglarna som i detta fall var mina arbetsgivare så kom vi fram till att vi skulle lösa detta så familjen kan få ett lugn och börja må bättre igen, och att de skulle få känslan av att hämta  hem sitt hus igen.

När jag kommer fram möts jag  av en kvinna som tar emot, lätt orolig börjar hon berätta att hon var så påverkad av att som hände huset att hon var på gränsen till ett sammanbrott. Mannen i huset pratade oroligt i telefon. Jag fick känslan av att båda var oroliga själar pga  det som hände i huset.

Redan i hallen mötte jag en man från andevärlden som luktade alkohol, han var stor och hade stora stövlar. Han berättade att han var irriterad på de som bodde i huset för de störde honom. Jag fick förnimmelsen av att han  hade gått bort för många år i en tågolycka och kände att det var han som var orsak till den, därav hade han inte fått frid. Kvinnan i huset bekräftade också att de känt av en stark lukt, bla i vattenglas då och då, precis som om vattnet var utspätt. Mannen ville nog supa i lugn och ro och gjorde allt för att få bort ägarna till huset.

Vi öppnade upp en portal och jag kunde se mannens dotter Ellinor komma ner och möta mannen för att ta honom hem till andra sidan och genast föll ett lugn in.

I köket rumsterade kvinnans farmor, hennes energier kändes oförargliga. Men vi hjälpte henne över till andra sidan. Men självklar var hon välkommen att hälsa på sitt barnbarn. Framförallt med att påminna kvinnan i huset att det behövdes bakas muffins, ofta. 🙂

Jag satte mig bredvid hunden, en stor orolig hund. Han visade han var orolig att hans gamla ägare skulle komma tillbaka och hämta hem honom. Han visade mig att han som valp blivit slagen och inlåst. Nu på äldre dagar, börjar han bli dement och även se dåligt. Och pga husse och mattes oro så blev även han orolig och kände av gamla trauman. Husse och matte bekräftade att han var en omplaceringshund.

Paret i huset och jag sitter efteråt och pratar en stund. Kaffe och gott hembakat. Vi pratar om att bryta mönster och att välja livet. Hur de kan hitta tillbaka till glädjen. Jag fick en stark känsla av att deras tid börjar nu.

I dag, fick jag ett telefonsamtal ifrån mannen. All aktivitet i huset är borta, hunden är som lugn och trygg och de mår otroligt mycket bättre.

Jag kan inte annat än att tacka mina arbetsgivare, änglarna för detta otroligt fina uppdrag. Jag är rörd över att jag kan få vara med om något så stort och få vara en del av att hjälpa andra.

Tacksam

Tack