På media lever alla det perfekta livet👌Tänk om livet alltid skulle vara så? Är det då ett liv?

Det händer saker i livet , både glädje och sorg. Och vad vore glädjen utan sorg. Ying och yang.

Jag har i veckan opererat bort ett navelbråck och ägnat helgen åt vila, alvedon, netflix och ostbågar. Selfcompassion till 1000🤗 visst låter det härligt? Viss del var det, viss del har varit bedrövlig med värk och jag har tyckt synd om mig själv, känt mig ensam trotts vänner som hörts av och erbjudit hjälp.

Nu känner jag mig i balans igen, värken mindre och jag börjar blicka framåt. Jag tror det finns en mening med allt, jag har utmanat mig själv att ta det lugnt😀 Vilket alltid är en utmaning för mig. Framförallt som egen företagare och flertal jobb alltid igång.

Jag har haft tid att skapa en ny spellista till höstens yoga pass. Inget jag stressat fram, utan den har kommit till av lust och ordentligt genomtänkt. Bla så kommer jag spela låtar av Fia Forsström, en fantastisk sånglärka jag träffade i somras.

Höstens tema i mina yin yoga compassion klasser är just att finna och surfa i balansen trots allt som händer runt omkring.

Jag har en andlig tro, dvs att det finns något större än vad vi med vetenskapen ser. Min tro är upplevelsebaserad och jag blir vägledd av änglar omkring oss.
Min andlighet kommer också spegla yogapassen i höst.

Varmt välkommen om du vill befinna dig på yogamattan tillsammans med mig❤

NAMASTE