Disciplin är en av yogans grundpelare, även om jag brinner för yoga tappas diciplinen ibland. Att kliva upp ur sängen, gå ut i köket och göra en kopp citronvatten, för att sen komma igång att yoga. Denna sommar, i värmen har ibland motivationen varit låg.

Angel tycker dock mycket om rutiner och att vara på mattan, vi har den numer tillsammans😊

Fina, hela rena mattor är inte nödvändigt för ett magiskt yogapass. Här ligger den alltid framme, för att skapa lust och mattan ger mig även ro bara jag ser den. Den har också fått små fina klomärken så det syns att den är välanvänd för alla i familjen.

Angel hjälper mig att hålla mina rutiner och hämtar mig på morgonen och visar vägen till mattan. Tacksam är jag som har en katt som visar vägen till inre ro på alla plan när jag försöker smita😀

Namaste