Hur hittar du ditt hem, ditt inre som du bär med dig vart du än går?

Alla är vi olika och unika, alla har vi en egen manual i det vi kallar livet. All jämförelse med andra leder dig bort från den du verkligen är, det unika som är det vackra du.

Om du inte hittat din manual blir det lätt kortslutning och kaos i hjärnan. Ungefär som om du försöker dig på att öppna en iphone och du inte har koden, eller kanske har du en samsung fast du tror du har en iphone. Det blir förvirring och ibland låser sig telefonen och du måste starta om med för länge sedan bortglömda koder. Koder du gömt i en låda, du vet att dom finns, men du brukar inte använda dom.

Vårt inre har en längtan efter att vara dom vi är menade att vara, det gäller att lyssna på sitt inre.

Nog vet vi säkert att en chokladkaka inte är bra att smälla i sig en hel, men ibland gör vi det ändå. Och efteråt kommer kanske illamående och ångest. När vi lär oss lyssna inåt, så vet vi alla gånger egentligen vilken väg vi ska gå, men ibland glömmer vi att lyssna.

Jag behöver natur, inre ro, enskildhet, vatten och yoga för att lära känna mig och mina behov. Jag har lärt mig lyssna, men jag måste ständigt påminna mig för livet innehåller så mycket.

Närvaro i nuet är hemligheten för mig, vilken är din?

NAMASTE