Idag tog jag bussen i till Sth, har ett möte inbokat med Erik, författaren som coachar mig o mitt skrivande. Rätt nervös inför hans åsikter av mina senaste sidor han fick häromdagen av mig.

Försöker slå ifrån mig nervositeten och vara i nuet. Möta blicken på de omkring mig.

Plötsligt står han där, mannen med de kritvita skorna. Tänker att han verkar vara en ordningens man. Fantiserar vart han är på väg, säkert jobb med tanke på den propra klädseln. Jag blir rejält nyfiken, som jag blir på människor jag möter. Slår undan blicken då våra ögon är på väg att mötas. När bussen kommer ställer han sig tätt bakom mig i kön. Nynnandes på en sång. Då kan jag inte längre vara tyst, jag är ju nu nyfiken varför han nynnar. Jag är glad säger mannen med de vita skorna som visade sig heta Jonas. Vi sätter oss bredvid varandra i bussen, inte för att det är ont om platser, utan för vårt samspel flödar in i varandra. Vi lär känna varandra där på bussen, en timme tar det innan vi är framme. Lätt och enkelt samtal, som det är när två människor möts och spelar i samma energifrekvens😀

Så ljuvligt det kan bli då man är närvarande i nuet😀

Allt gott