Hettan har återigen slagit till i min stad. Vinden känns som en het saharapust mot min kind.

Idag jobbade jag näst sista dagen innan den efterlängtade semestern. Snart har jag arbetat 1 år som egen, lagt tid på mig själv och min hälsa. Allt har gått över förväntan och så här i avstämning innan semestern är jag så tacksam att jag tog steget och lyssnade på mitt inre.Att vara på platser som inte känns rätt skapar både fysiska och psykiska problem.

Jag är en annan idag, jag har tillåtit yogan återigen komma in i mitt liv, jag känner efter hur tillvaron känns i mig. Jag andas, jag sover gott på nätterna, jag är på rätt plats i livet. När man är på rätt väg, går också livet lätt. Det goda rullar på.

Nu ser jag framemot sol, bad och nya möten på Ängsbacka, dit jag åker även i år. En plats att bara vara, yoga, samtala med likasinnade.

Dottern och jag har planerat in ett besök på Kolmården där vi kommer få guidning bakom kulisserna hos delfinerna. Finns det något mer läkande djur än delfiner. För några år sedan simmade jag med delfiner i Turkiet tillsammans med en god vän, där och då skedde en magisk förändring för oss båda. Emma som har en lysande karriär i Usa och jag som egen företagare.

I morgon sätts alla tider för hösten, inser att även hösten kommer bli magisk med massa roliga jobb.

Universum vill dig väl, lyssna så hör du.

Allt gott till dig

NAMASTE