Älskar du choklad?

Idag har jag kokat, provat, testat och smakat och nu är jag nöjd. Denna magiska dryck kommer starta mina mornar framöver den kommer även finnas med i höstens yogaklasser.

Det är skillnad på choklad och choklad!

Jag har valt att använda mig av Criollobönan som ger den allra finaste kakaon från Peru. Den är sk raw-choklad där tillverkningen sker med låg värme för att bibehålla näringsämnena.  Den innehåller över 1000 verksamma ämnen som integrerar sig i vår kropp. Det är både antioxidanter och mineraler.  Några av dessa är Magnesium som är guld i yogapraktiken, den hjälper till att släppa spända muskler. Teobromin som underlättar vår andning och tryptofan som gör oss glada.

Tillsammans med yogapraktik så ger den magiska effekter. Den fyller din kropp med kärlek och omhändertagande och är dessutom magiskt god. MayaIndianerna kallar trädet ”kakaw”- Det som gudarna äter.

Jag har valt att söta min choklad med dadlar som också  har ett högt innehåll av kalcium, kalium, zink, järn, koppar, magnesium och kostfiber. Vissa forskare tror att det var Dadlar och inte äpplen som omtalas i Edens lustgård i bibeln. Jag gillar den tanken, dadlar för mig är något magiskt. Så ljuvligt gott, två dadlar om dagen gör susen för kropp och själ.

Chokladen är vegansk, jag har valt att tillsätta havredryck som grund för chokladen. Så den är verkligen supernyttig och magisk god.

Aldrig mer oboy, denna sockerboostande dryck som skadar mer. Tacka vet jag choklad som gör dig lycklig, hälsosam och frisk.

Jag ser fram emot att få dela med mig av min choklad i yogan till hösten.

Livet innehåller små små detaljer som skapar så stora härliga förändringar. Ett steg i en annan riktning.

Allt gott