Vissa dagar är mer innehållsrika än andra, denna dag har nog varit den rikaste på länge. Nya möten, adopterad som finner sin far samt healing på hög nivå på böljan blå.

Morgonen startar med en tur till Sth. Hamnar på Stureplan, möter inga blickar, alla är på väg någonstans, även jag.

Ett kort men kärt möte med sonen som är på väg till en konsthall för att lämna in en tavla till en utställning. Jodå.. stolt är jag. Han har alltid gått sin väg, gjort sitt och har blivit oerhört duktig i sin konst.

Möte 2. Kusin och jag har letat rätt på hennes biologiska pappa. Vi åker dit. Vad säger man. -hej vi letar efter en man som fått en dotter 1965. E letar efter sin biologiska pappa. Är det du? Så gör dom på tv. Vi bestämmer oss för det.

Åker snålskjuts på en kvinna som kan portkoden, den kan ju inte vi. Andas, tänk om han inte är hemma, tänk om han inte vill kännas vid sin dotter. Hur kommer E att påverkas av det, för resten av sitt liv. Mitt finger darrar då jag ringer på dörren.

Mannen som öppnar, med snälla ögon tror att vi kommer ifrån bostadsrättsföreningen. Vi får komma in, jag visar faderskapsbeviset och han börjar förstå. -är vi lika frågar han mig. Jag tittar på kusin och inser att dom faktiskt är det. Under en timme får vi höra det mesta om Hans barn, x fruar, barnbarn.

Han tog på sig faderskapet 1965, kanske var det han, kanske inte. Han berättar att min moster var så vacker och omtyckt av de flesta. 17 år tror jag visst att hon var.. Så härligt att få höra så gott om min moster som lämnade jordelivet då jag var 11 år och hon 30.

Blodprov ska tas, jag har gjort mitt. Hjulet är i rullning.Nu hoppas jag min kusin får ro i kropp och själ.

Med omtumlande känslor, bussen hem. Hinner precis med supyoga. En magisk kväll i det vackra vårvädret. Natur, kropp och sinne i ett. Jag landar, i alltet, i det som är, i det vackra.

Tacksam

Allt gott.