Idag är det årsdagen sen du mamma gick bort. Det är en märklig känsla, för varje dag som nu kommer, kommer vara längre bort från dig. Tidigare kunde jag säga, förra året vid den här dagen så gjorde vi det och det. Nu kommer du att blekna från yttre händelser och mer stabilisera dig i mitt inre.

Idag kommer din systerdotter på besök. En systerdotter som adopterade bort och som jag fick vetskap om för 10 år sen. Min kusin. Tack mamma att du berättade för mig, dem dagen vid ditt köksbord. Trots att ämnet var belagt med tystnad. Inget man fick tala om. En tonåring som blev gravid 1965.

Jag tror att du mamma har det fint nu i himlen tillsammans med din syster. Jag funderar på om det är ni som håller på med bustreck hemma hos oss. Saker flyttas, kastas och försvinner. Jag ler lite och inser hur kul ni har det tillsammans. Du mamma och moster Tina.

Det jordiska och det andliga möts, min tro är upplevelsebaserad och jag är så glad att jag öppnat upp för fler dimensioner. Det ger mig en känsla att ni inte lämnat oss, ni finns här, jag kan dock inte få krama er. Önskar jag kunde❤

Idag tänder jag ljus för alla bortgångna nära. Allt är föränderligt. Tider kommer och går. I flödet av positiv energi för det goda som varit tar jag nästa och nästa dag i detta andra sorgeår med vetskap att allt går vidare och det finns mycket mer skoj att inhämta.

Allt gott

NAMASTE